AVÍS LEGAL

El present avís legal (d'ara endavant el "Avís Legal") regula l'ús del lloc Web http://www.tejoloquehilo.es, (en endavant el "Lloc Web") de Mar Joaquín del Río, Ctra de Campins s / n (Can Reberté), 08470-Sant Celoni (Barcelona) i amb CIF 46683524X

 

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions Mar Joaquín del Río amb els usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

  

ÚS I ACCÉS D'USUARIS

L'usuari queda informat, i accepta, que l'accés als continguts d'aquesta web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial Mar Joaquín del Río, i en cap cas constitueix assessorament legal o professional.

 

PROPIETAT INTELECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel · lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de Mar Joaquín del Río i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni encara citant les fonts, excepte consentiment per escrit de Mar Joaquín del Río.

 

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS LINK

Mar Joaquín del Río es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent inclús limitar o no permetre l'accés a aquesta informació a certs usuaris.

Mar Joaquín del Río no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les que es pugui accedir per "links" o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de Mar Joaquín del Río, La presència de "links" o enllaços a les pàgines Mar Joaquín del Río, té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.

La informació relativa a la resolució de litigis en línia en virtut de l'art. 14 Per. 1 de l'ODR (Reglament de resolució de litigis en línia):

La Comissió Europea ofereix als consumidors l'oportunitat de resoldre disputes a Internet de conformitat amb l'art. 14 Per. 1 de la ODR en una de les plataformes. La plataforma (http://ec.europa.eu/consumers/odr) serveix com un lloc on els consumidors poden tractar d'arribar a acords fora de la cort dels conflictes derivats de les compres en línia i els contractes de serveis.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text