Fibra de soja
  • Fibra de soja

Fibra de soja sense pentinar

3,00 €
Impostos inclosos

Fibra de soja sense pentinar, en fibra discontinua . Color groc-or natural.  La soja té unes exelents propietats, com la lluentor, resistència, absorció i és perfecta per a fils d'estiu o per barrejar amb llana o fibres animals i millorar-ne les propietats.

Quantitat: 100g o 500g.

Quantitat
Quantitat
Disponible

La fibra de soja també reb el nom seda de soja per tractar-se d'una fibra molt brillant i tenir propietats similars. Té un color groc-or natural semblant al de la seda tussah, tot i que més intens.

La fibra de soja és ideal per filar sola o barrejada amb altres fibres, a les que dona caiguda al fil i lluentor. També redueix el deteriorament del fil per roçament, en disminuir la formació de boles.

Va se promoguda com a Eco-fibra l'any 2000.

Propietats: Té una absorció similar a la del cotó i per això dona sensació de frescor. La seva ventilació és superior a la de cotó amb una aparença similar a la seda. És una fibra anti-ultraviolada i per tant conserva molt bé els colors quan es tenyeix (més que la seda o la viscosa). És més resistent que la llana, el cotó i la seda, però no que el polièster. 

FVSf

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text