Sobre Tejo lo que Hilo

La meva passió pel teixit i sobretot pel filat em va portar a obrir aquesta botiga per internet. Fa anys que em dedico a treballar la llana des de l'origen, filant-la, tenyint-la, teixint-la. A poc a poc he anat treballant amb altres materials naturals com la seda, el bambú, l'alpaca i altres. La dificultat per trobar materials de qualitat i eines per treballar és la que m'ha portat a obrir Tejo lo que Hilo, tractant d'acostar a tots aquells que es dediquen o volen iniciar-se al filat i al teixit a mà tot allò que necessiten i facilitar l'accés a productes de qualitat.

A la nostra botiga podreu trobar filoses, cardes i cardadores, fibres de diferents materials, fils i tot el que necessites per fer les teves madeixes i cabdells. També trobaràs material per teixir amb agulles, teler, tints per a tenyir les teves fibres i fils, llibres per aprofundir en els teus coneixements tèxtils, etc

Els nostres fils i fibres per a filar o feltre són de màxima qualitat. Matèries primeres naturals com la llana, la seda, alpaca, baby alpaca, cotó, bambú, "seda" de soja, i altres. Apostem per que els nostres fils siguin de proximitat, per això el 90% del material de què disposem prové de petites filatures nacionals, eliminant intermediaris i reduint les despeses en transport, així podem oferir-vos la màxima qualitat a millors preus. No per ser menys coneguts són de menor qualitat, t'animem a que els provis i a que jutges per tu mateix. Apostem per crear la nostra pròpia marca de fils.

També us vull informar que Tejo lo que Hilo és el distribuïdor oficial de Ashford i Majacraft a Espanya, empreses familiars que des de fa molts anys (més de 75 anys en el cas de Ashford) es dediquen a produir eines per al treball de fibres tèxtils de manera manual i artesanal (com filoses, telers, cardadores o pentinadores, etc) productes que estàn molt ben estudiats quant al seu disseny i funcionalitat, i que presenten una relació qualitat / preu excepcional. No cal dir que qualsevol producte que us interessi d'aquestes marques podeu demanar-nos si està disponible a la nostra botiga, i us ho portarem amb molt de gust.

També realitzem cursos i classes particulars de filat, tenyit, teixit, etc

La nostra política d'empresa és la rapidesa en el servei i la proximitat, no per tractar-se d'una botiga per internet el tracte és més fred ni llunyà. Responem a tots els correus que ens envien el més aviat possible i intentem buscar una solució a tots els vostres dubtes i necessitats.

Pots contactar amb nosaltres a través del correu electrònic: info@tejoloquehilo.es

o del telèfon 635691331.

O pots venir-nos a visitar a Sant Celoni, als peus del Montseny (a la província de Barcelona)

 

Aquest lloc web fa servir galetes per a us exclusiu de la botiga.