Mordent Llana en fred

3,55 €
Impostos inclosos

Es tracta d'una argila alumínica no tòxica que es fa servir en fred, és reutilizable i protegeix les fibres animals, com la seda o la llana, ja que no necessita calor i a més estalvies energia en el mordentat. La absorció del tint de la fibra és tan intensa como quan mordentes amb alum. La llana continua sent feltable.

Quantitat. 100g o 500g

Quantitat
Quantitat
Disponible

Procedimient: Dilueix 100 g de mordient en fred en aigua calenta a 50°C (NO dissolgui a més de 60ºC ja que l'argila podria precipitar inmediatament), passa l'argila dissolta a un recipient i afegeixi 5 litres d'aigua freda, remena-ho i ja ho tens llest. Aquesta dissolució és efectiva durant mesos i es pot mordentar repetidament.

És una substància inofensiva per a les persones i el medi ambien i si es fa servir dissolta com s'ha explicat, es pot eliminar de forma normal.

Aplicació: La disolució és inicialment lletosa i després de la preparació es torna transparent. Introduir la llana seca rentada i deixar reposar durant aproximadament 8 hores. La llaana també es pot deixar a la dissolució durant 1-2 setmanes o inclús mesos. Esbandeixi amb aigua neta i tenyeixi.

TNMLF

Aquest lloc web fa servir galetes per a us exclusiu de la botiga.