Extracte de Laca

18,15 €
Impostos inclosos

L’extracte Laca (Laccifer lacca) prové d’un insecte conegut des de l’antiguitat a tota l’Índia, el sud-est asiàtic, Nepal i Xina. El colorant de color vermell intens s’extreu d’una laca laca dura resinosa abans que es pugui utilitzar amb èxit com a colorant. Per tant, la resina es coneix com laca. L’extracte de laca és una alternativa a la cotxinilla per obtenir roses, porpres i vermells bordeus en fibres proteiques mitjançant un mordent d’alum. No obstant això, necessitareu una petita quantitat d'àcid cítric per utilitzar la laca.

50 grams d’extracte de lac tenyiran aproximadament 500 grams de fibra fins a una to fosc.

Quantitat: 25g i 100g.



Quantitat
Quantitat
Disponible

L’extracte Laca (Laccifer lacca) prové d’un insecte d’escala conegut des de l’antiguitat a tota l’Índia, el sud-est asiàtic, Nepal i Xina. El colorant de color vermell intens s’extreu d’una laca laca dura resinosa abans que es pugui utilitzar amb èxit com a colorant. Per tant, la resina es coneix com laca. S'utilitza per a laques i, a més, com a recobriment protector de la fusta. El tint de llac s’utilitzava per acolorir la seda i tenyir el cuir i s’esmentava ja el 250 dC. L’extracte de llac és una alternativa assequible per obtenir roses, porpres i vermells bordeus en fibres proteiques mitjançant un mordent d’alum. No obstant això, necessitareu una petita quantitat d'àcid cítric per utilitzar amb laca.

50 grams d’extracte de lac tenyiran aproximadament 500 grams de fibra fins a un to fosc.

Utilitzeu del 10 al 15% per als tons més foscos i assegureu-vos de combinar el colorant amb àcid cítric en dissoldre’s i deixeu que la barreja s’assenti abans d’afegir-la a l’olla de colorant. La laca conté molts sediments que poden provocar resultats de colors desiguals.

TNCQR

Aquest lloc web fa servir galetes per a us exclusiu de la botiga.