Aura
  • Aura
  • Aura
  • Aura
  • Aura

Aura

1.552,00 €
Impostos inclosos

L' Aura és la més revolucionaria roda de filar de Majacraft. Doble pedal i doble corretja (ajustable) per a un control total del filat. El màstil superior s' abat per a un millor transport i guardat. Inclou 3 bobines jumbo. És una filadora per a qualsevol ús. Pots filar grans quantitats de fil amb l' Overdriver Head (amb capacitat 5 vegades superior a les bobines jumbo). Pes de la roda: 7,5kg.

Quantitat
Disponible

Està pensada per a un control total del filat. Té un estil propi, tot i que conserva l' estil de Majacraft. Té dues  bandes de disc independients, una per al volant i l' altra per a la bobina. La unitat volant té tres proporcions diferents i la unidad de la bobina té dos ratis més l' ajust infinit. L' Aura requereix una nova reflexió sobre el filat i permet expresar la teva creativitat. El potencial és enorme i quan estiguis llest per a explirar tot el que es pot fer amb el filat aquesta és la teva roda...

El volantés nou i es basa en els avenços que Majacraft ha fet en el pasat. Comparteix la forma aerodinàmica de tots els productes Majacraft.Té un nou orifici amb doble funció. Té un orifici per  fils fins i normals, l'anomenat Delta, i un altre per a fils guirxuts i fantasia. Aquest és un bucle gran per on passa el que vulguis. Amb el nou disc doble l' Aura pot fer girar qualsevol  cosa que passi per l'orifici (capolls de seda, tela, fils, etc) 

No necessita altres accesoris Majacraft.

M_WH_AURA

Aquest lloc web fa servir galetes per a us exclusiu de la botiga.